Το σχολείο μας πιστό στην υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συνεχίζει και την φετινή χρονιά την συνεργασία του με τo Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και συνδυάζει κοινωνικές παροχές κλειστής και ταυτόχρονα ανοιχτής φροντίδας και προστασίας. Στο Παιδικό Χωριό ζουν και μεγαλώνουν  παιδιά ηλικίας από 7 έως 19 ετών και λειτουργούν οικογένειες SOS. Λειτουργεί επίσης Κέντρο Ημέρας για άτομα με αναπηρία  όπου σε ημερήσια βάση παιδιά παρακολουθούν εργαστήρια οικιακής οικονομίας, εκμάθησης τεχνών και ψυχοθεραπευτικών δραστηριοτήτων (ζωγραφική, κεραμική κ.α.). Οι υπηρεσίες και οι δράσεις του στηρίζονται αποκλειστικά στις προσφορές ιδιωτών.

Έως και την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται χρήματα, με σκοπό το χρηματικό ποσό να διατεθεί με την μορφή δωροεπιταγής στο Παιδικό Χωριό. Τα χρήματα θα συγκεντρώνονται από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Η βοήθεια και η προσφορά μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, θα συμβάλλουν στην προσπάθεια της δομής για παροχή όσο το δυνατόν καλύτερης φροντίδας των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν εκεί.

Και φέτος ΜΑΖΙ με το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης!!!

Ένα σχόλιο στο Και φέτος ΜΑΖΙ με το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *