Αγαπητοί γονείς-Αγαπητά παιδιά,

Η νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020. 

  1. Οι μαθητές-τριες της Α΄ και Δ΄ τάξεις πρέπει να φέρουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή-τριας ( όσοι δεν το έχουν φέρει), γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο μάθημα της Γυμναστικής( Φυσικής Αγωγής).
  2. Οι αλλόθρησκοι ή άθρησκοι μαθητές-τριες, που επικαλούνται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, έχουν δικαίωμα να απαλλαγούν από το μάθημα των Θρησκευτικών, καταθέτοντας οι γονείς τους στο Σχολείο Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2020. Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα αναφέρεται ότι » Λόγοι θρησκευτικής συνείδησης δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή του παιδιού μου στο μάθημα των Θρησκευτικών» και θα υπογράψουν και οι δύο γονείς(εκτός αν τη γονική μέριμνα έχει μόνο ο ένας γονέας. Επειδή πρέπει να είναι βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής,  πριν υπογράψετε πρέπει να πάτε στο ΚΕΠ για τη βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής.
  3. Για την ώρα του Αγιασμού θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα και στο Σχολείο.                                                                                                                            Ο Διευθυντής του Σχολείου
ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *