ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Αγαπητοί γονείς,

  1. Κατά την προσέλευση-αποχώρηση των παιδιών πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας, γονείς-παιδιά-εκπ/κοί, να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ μας. Για τον σκοπό αυτό, δε θα πραγματοποιείται η καθιερωμένη συγκέντρωση στο προαύλιο το πρωί και η αποχώρηση θα γίνεται από διαφορετικές πόρτες του Σχολείου και με ολιγόλεπτη χρονική διαφορά για την αποφυγή συνωστισμού.
  2. Οι αίθουσες θα διαμορφωθούν, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόσταση μεταξύ των μαθητών ανά σχολική αίθουσα. Οι μαθητές-τριες  δε θα είναι περισσότεροι από (15) δεκαπέντε. τα τμήματα που θα έχουν περισσότερα από 15 παιδιά θα χωριστούν σε υποτμήματα ίσης δυναμικότητας και θα γίνεται εκ περιτροπής διδασκαλία. ( ΔΕ/ΤΕ/ΠΑ) το πρώτο υποτμήμα και (ΤΡ/ΠΕ) το δεύτερο υποτμήμα τη μία εβδομάδα και αντίστροφα την επόμενη εβδομάδα.
  3. Τα παιδιά θα κάνουν διαλείμματα σε μικρότερες ομάδες και με διαφορετικό ωράριο.
  4. Τα παράθυρα και οι πόρτες των αιθουσών θα παραμένουν ανοιχτά-ές.
  5. Στα παιχνίδια δε θα χρησιμοποιούνται μπάλες.
  6. Στις τουαλέτες έχουν τοποθετηθεί βάσεις για χειροπετσέτες μιας χρήσης, για υγρό σαπούνι και για αντισηπ γοτικό.
  7.  Καθημερινά, θα γίνεται καθαρισμός και απολύμανση των επιφανειών στους χώρους του Σχολείου.
  8. Το Κυλικείο δε θα λειτουργήσει.
  9. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει. Οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Ολοήμερο δικαιούνται ειδική άδεια για την παραλαβή των παιδιών τους.
  10. Η χρήση της προστατευτικής μάσκας  είναι προαιρετική για τους μαθητές-τριες και το εκπ/κό προσωπικό στους εσωτερικούς χώρους του Σχολείου. Είναι υποχρεωτική κατά τη διαδικασία της παροχής παράλληλης στήριξης και της παροχής βοήθειας από τη σχολική νοσηλεύτρια.                                                                       Ο Δ/ντής του Σχολείου
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 1/06/2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *